Smo mlado podjetje, ki se ukvarja v večji meri z videoprodukcijo porok, promocijskih videov, glasbenih spotov in ostalih kratkih videov. Menimo, da lahko človek z ogledom kratkega videa ponovno doživi celotno zgodbo svjoega dogodka. Trudimo se, da so naši videi dinamični, prepričljivi in edinstveni. Z veseljem ustvarimo edinstveno podoživetje vaše poroke ali drugih prelomnih dogodkov, predstavimo vaše podjetje, izdelek ali storitev, ter smo tako del vaše zgodbe.

Poleg videoprodukcije, se ukvarjamo še s 3D vizualizacijo hiš in prostorov, servisom računalnikov in mobilnih telefonov, oblikovanjem reklamnega materiala ter izdelovanjem spletnih strani.

SEmedia, videoprodukcija in oblikovanje, Sebastjan Bokan s.p.

Cankova 52e, 9261 Cankova

+ 386 31 869 263

info@sebastjanbokan.com

portret

Sebastjan Bokan

Video zame predstavlja umetnost, s katero želim ustvariti doživetje oziroma pri gledalcu vzbuditi čustva. S svojimi videi želim na najbolj prepričljiv in dinamičen način prikazati zgodbo. Svojo pot ustvarjanja videov sem začel že v srednji računalniški šoli, kasneje pa sem svoje znanje ter izkušnje razširil na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko na Univerzi v Mariboru. Sedaj vseskozi nadgrajujem svoje znanje in ustvarjalnost z najnovejšimi tehnologijami in opremo za ustvarjanje.

Kot filmski ustvarjalec in video umetnik skušam ustvariti osupljive vizualne izdelke, z uporabo lastnih navdihov in izkušenj iz raznoraznih snemanj.